Stap 1:


De klant maakt een keuze uit het brede assortiment:
Bomen
Fruitbomen
Sierbomen
Bolvormige bomen
Haagplanten
Tuinplanten
Materialen
• Staat de wens van de klant er niet tussen?? Neem contact op met BetuweBomen.nl en het wordt geregeld!!

Stap 2:

De klant vraagt professioneel advies over de gemaakte keuze. Dit kan gaan over de vraag of de groeiplaatsomstandigheden wel optimaal zijn voor de plant en of de klant aanvullende diensten wil laten verrichten door BetuweBomen.nl. Te denken valt aan het professioneel laten planten, snoeien en bemesting. BetuweBomen.nl wil in deze fase de klant goed ondersteunen in de keuzes.

Stap 3:

Samen met BetuweBomen.nl wordt gelet op de kwaliteit van de aankoop. De kwaliteit van de boom of struik kan wel goed zijn, maar als plant-en bodemomstandigheden niet voldoen, dan zal dat de kwaliteit van de plant niet ten goede komen. Alle producten worden niet alleen ‘vers’ geleverd, maar ook onder garantie. Dit is afhankelijk van de tijd van levering en als de noodzakelijke benodigdheden worden afgenomen zoals steunpalen en bevestigingsmaterialen.

Stap 4:

Is de prijs wel scherp en concurrerend genoeg?? Is een combinatie van verschillende aankopen niet gunstiger voor de klant? Ziet de klant een speciale actie over het hoofd?

Stap 5:

Na een bestelling wil de klant de aankoop snel in huis hebben. Hoe ziet de logistiek van de levering er uit of is het aantrekkelijker de aankopen ter plaatse op te halen? BetuweBomen.nl ondersteunt de klant met raad en daad in dit leveringsproces. Zo heeft BetuweBomen.nl een eigen bezorgdienst en leveringen voor een bedrag van € 500 of hoger zijn gratis.

Stap 6:

BetuweBomen.nl biedt verschillende veilige betalingsmogelijkheden on-line aan: iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal en IBAN-overboeking.

BetuweBomen.nl wil samen met de klant tot een goede verkoop over gaan. De klant tevreden, BetuweBomen.nl ook tevreden. Een win-winsituatie voor beide partijen!