Sierbomen - BetuweBomen.nl

Leibomen
zijn er in allerlei soorten. Snelgroeiend, langzaam groeiend, groenblijvend en bladverliezend. Een lei-sierappel koopt u niet om veel privacy te creëren in uw tuin, maar omdat een lei-sierappel een sieraad, een verfraaiing in uw tuin is. Een lei-sierappel biedt elk seizoen wat anders. In het voorjaar prachtige witte bloesem, vervolgens een frisgroen blad en daarna prijken de sierappels als sieraden aan de takken. In het najaar verkleuren ze van geel tot dieprood. Als het blad in de winter gevallen is, blijven de rode appeltjes als mini kerstballen aan de boom hangen.

BetuweBomen.nl levert twee soorten lei-sierappels: de Malus Evereste met geel/rode appeltjes en de Malus Red Sentinel met donkerrode vruchten. De appeltjes zijn eetbaar. Je kunt er prima appelmoes van maken of ze verwerken in bloemstukjes en natuurlijk bij uitstek in kerststukjes. De Malus als leiboom is ook wat creatiever in zijn groei. Niet zo strak als andere leibomen. Kortom een aanrader als sierboom in uw tuin!!

BetuweBomen.nl uit Echteld staat u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze! BetuweBomen.nl is niet alleen het grootste laanbomencentrum van Europa, maar ook specialist in allerlei soorten beplantingen, bomen en heesters.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste bomen en planten. Ook kunt u er uitstekend inspiratie voor uw tuin opdoen!