BetuweBomen.nl levert met een uitgebreid pakket aan bomen en planten, een actieve bijdrage om de wereldwijde uitstoot aan CO2 te compenseren. Loof-en naaldbomen, planten en struiken halen koolstofdioxide uit de lucht en leveren zuurstof aan ons milieu. Hoe dikker de boom, hoe meer CO2 is opgeslagen.

Wist u, dat een gemiddeld gezin jaarlijks 8 ton CO2 uitstoot en indirect (voeding, kleding, vervoer) nog eens 15 ton??

Wist u, dat daarvoor 800 bomen per jaar nodig zijn om dat te kunnen compenseren??

Met het planten van bomen in tuinen, stadsparken, langs wegen en velden kan iedereen een bijdrage leveren om het belangrijke klimaatakkoord van Parijs inhoud te geven!

Een beter milieu begint bij uzelf. Heeft u al eens een kijkje op onze website genomen? U vindt ongetwijfeld mooie bomen of vaste planten in ons online assortiment die u aanspreken en een mooie aanwinst voor uw tuin zullen zijn.

BetuweBomen.nl uit Echteld staat u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze! BetuweBomen.nl is niet alleen het grootste laanbomencentrum van Europa, maar ook specialist in allerlei soorten beplantingen, bomen en heesters.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste bomen en planten. Ook kunt u er uitstekend inspiratie voor uw tuin opdoen!