Het nieuwe jaar starten we vaak met goede voornemens. Afslanken en vooral gezond leven. Hoe fijn is het om de gezonde voeding in uw eigen tuin te hebben?! BetuweBomen.nl biedt de oplossing!


Gezonde mineralen en vitaminen binnen handbereik! Superfood lei-bomen zijn gewone fruitbomen, die met behulp van lei-rekken, uitgeleid zijn in de vorm van een ‘muur’. Ze nemen weinig ruimte in, zijn makkelijk te snoeien en leveren veel fruit. Ook vormt een ‘fruitmuur’ een leuke afscheiding van uw terras, moestuin of andere delen van uw tuin.

Lei-fruitbomen zijn in alle maten leverbaar. Appel-en perenbomen passen goed bij elkaar. Probeer eens de notarisappel (Malus Norarisappel): een breed uitgroeiende appelboom, die zelfbestuivend is en de perenboom (Pyrus communis Beurre Hardy), die een zoete, sappige smaak heeft. Pruimen-, abrikozen-, perzik- en nectarinebomen passen ook prima bij elkaar. Bijvoorbeeld de Prunus Reine Victoria, een smakelijke pruim met een rood/gele kleur. De Prunus Persica Amsden, die overheerlijke, sappige perziken levert is ook een echte aanrader!

Het leuke van zo’n ‘fruitmuur’ is, dat je in het voorjaar ook kunt genieten van schitterende bloesem. Alvast handig om te weten is dat BetuweBomen.nl binnenkort het aanbod lei-fruitbomen gaat uitbreiden op de website!