Allereerst wenst het team van BetuweBomen.nl u een gelukkig, gezond en groenrijk Nieuwjaar toe! In het nieuwe jaar hebben wij alweer een nieuwe blog voor u klaar staan. We starten 2018 waarbij we met u op zoek gaan naar een mooie coniferenhaag.

We kennen hagen, die uit blad bestaan en coniferenhagen. We beperken ons nu tot coniferenhagen.

Coniferenhagen blijven altijd groen en zijn goed te snoeien. De keuze is niet zo moeilijk. Wil je aan de bovenkant van de haag sierlijke punten hebben, dan valt de keuze op de “Smaragd”: een conifeer met een piramidevorm.

Wil je een snelle groeier, die donker groen van kleur is, dan valt de keuze op de “Leylandii.”
Wil je een geel/groene conifeer, die in het najaar een bruinachtige gloed krijgt, dan kies je voor de “Thuja Brabant.” Deze conifeer wordt het meest geplant en heeft zijn populariteit onder andere te danken aan de relatief rustige en volle groei en deze heeft geen last van schimmelziektes.

Wil je een conifeer met een frisse uitstraling, dan kies je de gele conifeer en de blauwe, als je voor een grijs/blauwe uitstraling kiest.

Adviezen?
Vragen over beplanting, voeding, vormsnoei en ziektepreventie? Een mailtje of telefoontje naar BetuweBomen.nl is voldoende en al uw vragen worden snel en deskundig beantwoord.

Levering?
Al uw producten worden thuis geleverd. Uiteraard kunt u ze ook ter plekke in Echteld ophalen.

Prijs?
Raadpleeg onze aantrekkelijke en concurrerende tarieven.

BetuweBomen.nl uit Echteld staat u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze! BetuweBomen.nl is niet alleen het grootste laanbomencentrum van Europa, maar ook specialist in allerlei soorten beplantingen, bomen en heesters.