Bolboom als sierboom - nu 10% korting!

Het eind van 2017 nadert met rasse schreden en BetuweBomen.nl wil de sierboom nog eens extra onder de aandacht brengen en heeft een interessante actie in petto!

Bij sierbomen letten we op de bijzondere sierwaarde van de boom. Hierbij denken we aan de bloesem, de vruchten, de kleur van de bloemen, de kleur van het blad, groeiwijze, de maat, bladbehoudend-of verliezend en onderhoud van de sierboom.

Bij de keuze van de sierboom adviseert BetuweBomen.nl ook of de boom wel goed past in de omgeving die de klant voor ogen heeft. Voldoen plantomstandigheden en plantplaats wel aan een goede norm? Is de grondsoort, zon-en windligging wel optimaal om goede groeiomstandigheden mogelijk te maken? BetuweBomen.nl denkt hierin mee en wil de klant graag van goede adviezen voorzien. Het belang van de klant is ook het belang van BetuweBomen.nl!

BetuweBomen.nl heeft een ruim assortiment op de webshop.
Kiest u voor
…..een mooie bolvorm, dicht bladerdek en bladeren die in de herfst de kleuren oranje, geel of rood aannemen? Kies dan een voor de bolamberboom (Bolliquidambar Liquidambar styraciflua Gumball).

…..een boom, die het hele jaar groen blijft en een rustige, chique uitstraling heeft? Kies dan eens voor de Portugese Laurierkers op stam (Prunus lusitanica).

…..de beverboom (magnolia soulangeana) met zijn prachtige roze kelkachtige bloemen.

In één van de vorige blogs hebben we al uitgebreid geschreven over de sierappel (Malus Evereste). Op de website staat een heel assortiment vermeld. Keuze te over.

En die actie?? Bij een afname van 3 bolbomen voor 15 december a.s. bieden wij een interessante korting aan van 10%! Gebruik hiervoor de kortingscode: bolbomen10. Let op: kortingscode is hoofdlettergevoelig.

Ga hier direct naar het assortiment bolbomen en maak een keuze.

Behalve dat u de bolbomen zelf plant, kunt u ze ook door BetuweBomen.nl laten planten. Op onze webshop kunt u vele soorten, vormen en maten bekijken. Zo is er voor iedereen wat te kiezen. En mocht er een sierboom niet in ons assortiment zitten, dan zorgen we er voor dat die geleverd wordt. De klant is koning bij BetuweBomen.nl!